Hava Durumu

Hyundai Golf heyecanı başladı

Hyundai Golf Cup, Kemer Country Golf Kulübü'nde dün Junior kategorisindeki mücadelelerle başladı. Toplamda üç gün sürecek heyecan, yarın gerçekleştirilecek ödül töreniyle son bulacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2021 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2021 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hyundai Golf heyecanı başladı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de düzenlenen golf etkinliklerine sponsor olarak desteklerini sürdüren Hyundai, şimdi de 22-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Kemer Country Golf Kulübü'nde sporseverlerle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor. İlk olarak dün Junior kategorisi ile başlayan organizasyon, bugün ve yarın da yetişkinler arasındaki rekabete sahne olacak.

Toplam 14 kategoriden oluşan turnuvaya 200'den fazla sporcu katılırken, ödül töreni ise Pazar günü gerçekleştirilecek. Çekişmeli mücadelelerin heyecanının yanı sıra Hyundai Golf Cup, aynı zamanda sanat ve iş dünyasından ünlü isimleri de bir araya getirecek. Kupa töreninde Hyundai Assan Başkanı Sangsu Kim, Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve diğer üst düzey yöneticiler katılarak, ödül törenindeki heyecana ortak olacak.

Ayrıca Hyundai Assan, turnuva boyunca yeni SUV modelleriyle bir test sürüşü etkinliği de düzenliyor. Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan KONA Elektrik, TUCSON ve Yeni SANTA FE, Kemer Country Club ziyaretçileri tarafından test edilebilecek.

Hyundai Assan'ın geleneksel olarak her yıl düzenlenen turnuvalara sponsor olarak sporun çeşitli dallarındaki sürdürülebilirliğini desteklediğine dikkat çekildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.