Hava Durumu

İbrahim Yazıcı Stadyumu açılış için gün sayıyor

Bursaspor'un merhum başkanı İbrahim Yazıcı'nın isminin verildiği stadyumun aydınlatılması güneş enerjisiyle yapılacak. Yağmur suyu depolanıp, sulama alanlarında kullanılacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 05:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 05:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İbrahim Yazıcı Stadyumu açılış için gün sayıyor
Nilüfer Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu’ndaki çalışmalarda sona gelindi. Futbolun yanı sıra bir çok branşa da hizmet verecek olan ve Bursaspor’a tarihindeki ilk Süper Lig şampiyonluğunu getiren merhum İbrahim Yazıcı’nın adının verildiği stadyumda incelemelerde bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çim serilme işleminin tamamlandığını ve koltuk montajına başlanacağını belirterek tesisin yakın zamanda kapılarını hizmete açacağını söyledi. 

AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

6 bin 900 seyirci kapasiteli stadyumun çevre dostu bir projenin ürünü olduğunu belirten Başkan Bozbey,  “Bu tesis, Nilüfer’de çok önemli bir eksiği gidermiş olacak. Stadın aydınlatmasını güneş enerjisi sistemiyle yapacağız. Yağmur suyunu depolayıp, sulama alanlarında kullanacağız. Konaklama ünitemizde, kentimizdeki ve Türkiye’deki tüm sporculara ev sahipliği yapma imkanı bulacağız. Kentimizde bulunan sporcu kardeşlerimizin de bu alandan yararlanmaları için her türlü kolaylığı sağlayacağız” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.