Hava Durumu

İhsaniyespor'dan yaz okulu startı

Yeşil Beyazlıların İhsaniye Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği organizasyonda çalışmalar başladı. Başkan Sinan Cankurt önderliğinde ilk 40 öğrenciye İhsaniyespor forması hediye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2021 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2021 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İhsaniyespor'dan yaz okulu startı

Bursa futbolunun en köklü amatör takımlarından İhsaniyespor'da yaz futbol okulu çalışmaları başladı. Her yıl olduğu gibi Yeşil Beyazlılarda Başkan Sinan Cankurt önderliğinde futbol okulunda çalışmalar ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. İhsaniye Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen futbol okulunda deneyimli hocalar Polat Avcı, Uğur Şen ve Necmi Şenol eğitim veriyor. İhsaniyespor'un gerçekleştirdiği okulda ilk antrenman öncesi ilk turdaki 40 miniğe İhsaniyespor forması hediye edildi.

BAŞKAN CANKURT MUTLU

İhsaniyespor yaz futbol okulu ile ilgili olarak Bursa Hakimiyet'e konuşan Başkan Sinan Cankurt, "Son 2 senede pandemiden dolayı spor okullarımızda biraz geride kalmıştık. Ancak yeni normalleşme ile temmuz ayı itibariyle yeniden çalışmalara hız verdik. Biz İhsaniye'de yaşayan ve futbolu seven tüm çocuklara eğitim vermeyi ve aralarından yeteneklileri Türk futbo-luna kazandırmak için çalışıyoruz. İnşallah yine güzel bir futbol okulu dönemi geçiririz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.