Hava Durumu

İki dev bu akşam kozlarını paylaşacak

Süper kupa finalinde artık geri sayım başladı ve yıldızlar topluluğu olan 2 ezeli rakip ve kulüp olan Galatasaray ile Fenerbahçe kulübü bu akşam oldukça kritik bir karşılaşma olan Süper kupa final karşılaşmasında kozlarını paylaşacaklar.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2013 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2013 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İki dev bu akşam kozlarını paylaşacak

Bundan önce ikişer kez bu kupayı kazanma başarısını gösteren Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri bu kupayı 3. kez müzelerine götürerek bu alanda rekoru eline geçiren taraf olmak amacındalar.

Bu arada karşılaşma öncesinde her iki takımında taraftar grupları olan Ultraslan ve Genç Fenerbahçeliler adına taraftar liderleri flaş açıklamalar yaptılar ve her iki taraftar kardeşçe bir karşılaşma olmasını dileken tek temennilerinin ise maç sonunda yenilen tarafın yenen tarafı tebrik etmesi olduğunu belirtirken birbirlerine dostluk mesajları ilettiler.

Ayrıca bir çok güvenlik önleminin alındığı bu ezeli rekabet öncesinde Polis stat çevresinde kuş uçurtmuyor ve maça ilgini oldukça yoğun olduğu gözlemlenirken maç için bir çok ilden maça izlemek için Kayseri ilimize gelenler oldu.

Bu zorlu müsabaka ise saat 20.30'dan itibaren şifresiz olarak ATV kanalında izleyicisi ile buluşacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.