Hava Durumu

İlhan Palut eksiklerden şikayetçi!

Süper Lig'de MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, rakiplerinin aldığı riskleri yedek kulübesindeki oyuncularla değerlendirme ihtimalleri olmasına rağmen eksik futbolcular nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2020 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2020 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlhan Palut eksiklerden şikayetçi!

Palut, yaptığı açıklamada, MKE Ankaragücü maçının ilk yarısında oyuna hakim olduklarını belirtti. Basit bir hatadan gol yemelerine rağmen bundan etkilenmediklerini ve öne geçmeyi başardıklarını aktaran Palut, şunları kaydetti:

"İkinci yarıda rakibimizin bütün riskleri alacağını biliyorduk. Bu noktada burada skoru arttırma şansımız olacaktı fakat penaltı golüyle skora tekrardan eşitlik geldi. Maçın devamında özellikle ön tarafta yorulan oyuncularımız vardı. Rakibimizin aldığı riskleri daha diri oyuncularla değerlendirip rahatlıkla sonuca gidebilirdik ama burada da hamle anlamında eksiklerden ötürü sıkıntılarımız vardı. Uzun süredir sahada görmediğimiz futbolcuları görme şansımız oldu. Geri kalan üç maçta da bu şekilde takım içerisinde bazı değişiklikler yaparak ligi tamamlayacağız."

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle lige verilen aradan sonra yaptığı 5 maçta galibiyeti bulunmayan Göztepe, bu müsabakalarda 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Maç fazlası ve 39 puanla 8. sıradaki sarı-kırmızılı ekip, 11 Temmuz Cumartesi günü Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.