Hava Durumu

İlk hedef Mustafa Er!

Bursaspor'da 30 Mayıs'ta seçilecek yeni başkan ve yönetim kurulu ilk olarak teknik direktör Mustafa Er'le masaya oturmak durumunda. Genç teknik adamın sözleşmesi takımdaki 6 oyuncu ve ekibiyle birlikte 31 Mayıs'ta sona erecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2021 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2021 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İlk hedef Mustafa Er!

İLK GÜN SORUN YUMAĞI

Bursaspor'da 22-30 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulun ardından başkanlığa seçilecek kişi ve ekibi ilk gün karşısında sözleşmesi biten oyuncu ve teknik ekip bulacak.

Bursaspor'da 31 Mayıs itibariyle Özer Hurmacı, Onur Atasayar, Aykut Akgün, Cüneyt Köz, İsmail Can Çavuşluk ve Ataberk Dadakdeniz'in sözleşmesi sona erecek.

Yeni yönetimi bekleyen asıl sorun ise aynı gün ekibiyle birlikte sözleşmesi sona erecek teknik direktör Mustafa Er olacak.

CAMİA KALMASINI İSTİYOR
Mustafa Er şu ana kadar geleceği hakkında bir renk vermezken, yeni yönetim genç teknik adamla anlaşma zemini arayacak. Hatırlanacağı gibi ligin devre arasında 3 Süper Lig ekibi Gençlerbirliği, Kayserispor ve Malatyaspor Mustafa Er'e resmi teklif getirmiş genç teknik adam altyapısından yetiştiği kulübünü yarı yolda bırakmama adına teklifleri geri çevirmişti. Camia Mustafa Er'in takımın başında önümüzdeki sezon da kalması yönünde fikir birliği içinde.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.