Hava Durumu

İmamoğlu'ndan Mısra Öz açıklaması

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Mısra Öz ile ilgili açıklamalarda bulunan İBB Başkanı İmamoğlu, "Mısra Öz onurlu bir mücadele veriyordu, şimdi de sağlığı için direniyor. Yakından takip ediyor ve acil şifa diliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmamoğlu'ndan Mısra Öz açıklaması

Çorlu'daki tren faciasında oğlu Oğuz Arda Sel ve eşi Hakan Sel'i kaybeden Mısra Öz koronavirüse yakalanmış ve durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakıma alınmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi devam eden Öz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'Acil şifa diliyorum'

Mısra Öz'ün 2019 yılında kendisini ziyaretindeki konuşmasının görüntüsünü paylaşan İmamoğlu, "Mısra Öz onurlu bir mücadele veriyordu, şimdi de sağlığı için direniyor. Yakından takip ediyor ve acil şifa diliyorum" dedi.

​2 Mayıs 2019 tarihinde İmamoğlu'nu ziyaret eden Mısra Öz, "O kadar acı bir şey ki bu, tabelada koskoca adalet sarayı yazıyor, biz altında adalet arıyoruz, sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Her şeye rağmen adalete inanıyorum. Çünkü bir şeyler değişecek bu ülkede. Değişim başladı, değişmeye de devam edecek, bunan inanıyorum. Benim çocuğum geri gelmeyecek. Ama bundan sonra başka diğer çocukların bu ülkede yaşaması gerekiyor. Kimi duyarsam yurt dışına gitme planı yapıyor. O yüzden de bu çocukların korunmaya ihtiyacı var" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.