Hava Durumu

İmen'e Timsah kancası

Bursaspor Kulübü, voleybolda CEV Challenge Cup zaferi yaşayan daha sonra Büyükşehir Belediyespor’da altyapı koordinatörlüğüne getirilen Emin İmen’e teklif götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2015 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2015 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İmen'e Timsah kancası
YENİ YAPILANMAYA GİDİYOR

Önümüzdeki sezon amatör branşlarda başarı hedefleyen Bursaspor, basketbolun ardından voleybolda da yeni bir yapılanmaya gidiyor. 3. Lig’de yer alan Potanın Timsahları’nda Başantrenör Şemsettin Baş ile sözleşme yenilemeye hazırlanan ve genel menajerlik için TOFAŞ’ın şampiyon olan efsane kadrosunun kaptanı Murat Konuk ile prensipte anlaşan Yeşil Beyazlılar, voleybol branşı için ise sürpriz bir ismi gündemine aldı. 



BÜYÜKŞEHİR’İ ZİRVEYE TAŞIDI

2014-2015 sezonunda Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’yla CEV Challenge Cup şampiyonluğu yaşayan ve ardından kulüpte altyapı koordinatörlüğüne getirilen Emin İmen’e talip olan Bursaspor, deneyimli çalıştırıcıya teklif götürürken, 2009 yılında göreve başladığı Büyükşehir Belediyespor’u 5 yılda Bölgesel Lig’den Avrupa’nın zirvesine taşıyan İmen’in bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu oldu. Ozan DEMİR'İN haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.