Hava Durumu

'İnegöl’ün Güçlü 100’ü projesi

İnegölspor'a gelir sağlamak maksadıyla kulüp yönetimi tarafından 'İnegöl’ün Güçlü 100’ü adlı proje hayata geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2012 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2012 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'İnegöl’ün Güçlü 100’ü projesi
Ünlü ses sanatçısı Ebru Gündeş'in sahne alacağı gecede ayrıca yılın iş adamları ve kadını seçilecek. 27 Haziran 2012 tarihinde gerçekleşecek ve şampiyonluğun da kutlanacağı gecenin biletleri 5 bin liradan satışa çıkarken, biletlerin ilkini Belediye Başkanı Alinur Aktaş aldı.

İnegöl AVM’deki toplantıda konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "İnegöl’de bugüne kadar yapılmamış bir projeyi paylaşmak için bugün burada toplandık. İnegölspor’umuzun 3. lig şampiyonluğu şehrin tanıtımına katkı sağladı. Bu ortak bir başarıdır. Şampiyonluğun haklı gururunu hepimiz yaşamaya devam ediyoruz. Şimdi de 2. ligde aynı geçtiğimiz yıl olduğu gibi seyir zevki yüksek, başarılı, dinamik bir kadro oluşturup oluşturmayı hedefliyoruz. İnegölspor çatısı altında gerçekleştireceğimiz gecede, iş dünyamızın değerli sanayicilerini, firma sahiplerini, sivil toplum kuruluşlarını davet edeceğiz" dedi.

Organizasyonla ilgili bilgi veren 3Bay Organizasyon yetkilisi Duygu Özen, "Çok önemli bir proje uygulayacağımızı düşünüyoruz. Belediye başkanımız bize destek oldu. Biz bu projeye İnegölspor’un 2. lige yükselmesiyle birlikte ‘İnegöl’ün Güçlü 100’ü’ ismiyle start verdik. Burada vurgulamak istediğimiz konu, İnegöl’ün isminin sporda da duyulmasını istiyoruz. Firmalarımızın, değerli sanayici ve işadamlarının İnegölspor’a ilerleyen zamanlarda destek vermesi adına önemli bir gece hazırladık. Bu gecede STK’lar, bankalarımız, eczacılarımız, doktorlarımız, derneklerimiz, bununla birlikte güçlü firmalarımız yer alacak. 100 firma üzerinden yola çıktık ama belki çok daha fazla iştirak olur. Bu anlamda kuvvetli bir organizasyon yapacağımızı düşünüyoruz. Her şeyiyle baştan sonra profesyonel bir gece olacak" dedi.

Gecenin 27 Haziran 2012 Çarşamba günü saat 20.00’de Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün bahçesindeki yeşil alanda gerçekleştirileceğini bildiren Özen, "Profesyonel bir gece olacağı için, aramızda yaptığımız istişarelerde Ebru Gündeş’in bu gecede sahne almasını görüldü. Kendisiyle de görüşmelerimizi yaptık. Bunun yanı sıra geceye katılan firmalarımıza ödüller verilecek. İnegöl’ün en başarılı firma ve yöneticileri, yılın en başarılı sanayici ve işadamı, yılın en iyi markası ve projesi, yılın en iyi mobilya tanıtımı, yılın en başarılı genç işadamı, yılın en başarılı iş kadını, yılın en başarılı ihracatçı mobilya firmaları, yılın vergi rekortmenlerini şahıslar ve kurumlar olarak ödüllendireceğiz" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.