Hava Durumu

İnegölspor'a yakışacak tesis

Spor kulüplerine desteklerinin sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “İnegölspor, Bursaspor ile birlikte Bursa’nın gururlarından. Kulübümüze yakışacak bir tesis olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 05:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 05:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor'a yakışacak tesis
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor için Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak spor tesisinde proje hazırlıkları tamamlandı.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte tesisin yapılması hedeflenen arazide incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle hayata geçirilen çalışmalar kapsamında spor kulüplerine de her zaman destek olan Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor Kulübü’ne güzel bir tesis kazandırılacağını söyledi. 

ÜÇ SAHA YAPILACAK

Bursa’nın tüm ilçelerine Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini ulaştırdıklarını kaydeden Başkan Altepe, “En önemli hedeflerimizden biri Bursa’nın spor kenti olmasıydı. Tüm ilçelerimizde spor kenti hedefiyle çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Özellikle İnegöl’ün en önemli markalarından biri olan İnegölspor, Bursaspor ile birlikte Bursa’nın gururlarından. Çalışmalarımız artık tamamlandı. Projeler bitti, ihaleler yapıldı. Müteahhit firma, şantiyeyi kurdu. 40 bin metrekare alana; biri suni, diğeri normal çimden iki büyük maç sahası ile bir antrenman sahası olmak üzere 3 saha yapılacak” dedi.  

HEDEF 2017 SONU

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle İnegöl’ün sporda da öne çıkacağını ifade etti.

İnegölspor’un, kurulduğu 1983 yılından bu yana ilçeye çok ciddi bir canlılık kattığını belirten Aktaş, “Bursaspor’dan sonra en üst liglerdeki Bursa’nın temsilcisi olan İnegölspor’a altyapılardan daha fazla sporcu kazanabilmek, mevcut alanın bir rekreasyon alanı olarak dönüşebilmesi ve yeni İnegöl bölgesinin canlanması bu projeyle sağlanmış olacak. Büyükşehir Belediyesi, yeni tesislerin yapılması, projelendirilmesi ve imalatıyla alakalı yetkili durumunda. Başkanımıza destek ve katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Tesisimiz 2017 yılı sonlarında faaliyete başlayacak” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.