Hava Durumu

İnegölspor hayata döndü

Bordo Beyazlılar küme düşme hattında yer alan rakibi Sancaktepe Futbol Kulübü'nü 4-1 mağlup ederek 10 hafta sonra hem kazandı hem de ateş hattından çıkmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor hayata döndü

Bursa temsilcisi deplasmanda oynadığı maçta mükemmel bir performans sergiledi...

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren İnegölspor, 31. hafta mücadelesinde deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübü'nü 4-1 mağlup etti. Maça çok hızlı başlayan Bordo Beyazlılar henüz 1. dakikada Mehmet Özdiraz'ın golüyle 1-0 öne geçti. 45'te Bursa temsilcisinde Metin YÜksek sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. İnegölspor 45+2'de Ali Aydemir ile bir gol daha atmayı başardı ve soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.

ATEŞTEN ÇIKTI

İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine Bursa temsilcisi İnegölspor oldu. Bordu Beyazlılar 70. dakikada Ali Aydemir'in kendisinin ikinci, takımının ise 4. golünü atması sonrası oyunda 4-0'lık üstünlüğü eline aldı. Kalan bölümlerde İnegölspor oyunu rölantiye aldı ve ev sahibi takım 83'te Selim Tek ile durumu 4-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bordo Beyazlılar sahadan galip ayrılarak puanını 25 yaptı ve küme düşme hattından çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.