Hava Durumu

İnegölspor hedefe kitlendi

Hatayspor ile oynanacak karşılaşmalar öncesi normal sezonun son sınavını hafta sonu Düzyurtspor’a karşı verecek olan İnegölspor’da Basın Sözcüsü Emrah Erim, “Bu işi buraya kadar getirdik. Sonunu getirmek hedefimiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2015 07:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2015 07:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor hedefe kitlendi
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta play-off maçları sonunda 1. Lig’e yükselerek mutlu sona ulaşmak isteyen İnegölspor, normal sezonun son haftasında evinde oynayacağı Düzyurtspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Şaban Yıldırım gözetiminde yapılan idmanda Bordo Beyazlı futbolcular ısınma ve düz koşuların ardından 5'e 2 pas pres çalışması gerçekleştirdi. İnegölspor Kulübü Basın Sözcüsü Emrah Erim dün düzenlediği basın toplantısında İnegöl halkına üst lig heyecanını yaşatmak istediklerini söyledi. 

SONUNU GETİRMEK İSTİYORUZ

Ligin bitmesine 1 hafta kala play-off'a kalmayı garantilediklerini hatırlatan Erim, “34. hafta maçlarından sonra 7 ve 11 Mayıs tarihlerinde Hatayspor ile oynanacak play-off maçlarının hangisi içerde hangisi dışarıda olacağı da netleşecek. Bu işi buraya kadar getirdik. Taraftarımız inanıyordu. Bizler de inanıyorduk. Bundan sonra işin sonunu getirmek hedefimiz. Önümüzde 5 maç var. İnşallah Hatay'ı yenersek yolumuza devam edeceğiz. Bu 5 maçı alıp İnegöl halkına, İnegölspor'a bir üst ligi yaşatmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.