Hava Durumu

Instagram pozları olay yaratan mafya üyesi yakalandı

Uzun bir süredir peşinde olan polisler 'saç' lakaplı kadını yakalamayı başardı. Erkekleri baştan çıkartmak için kullanılan genç kadının 2019 yılından bu yana suç işlediği için arandığı aktarıldı. Öte yandan polisle çatışmaya girdikten sonra tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2021 23:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2021 23:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Instagram pozları olay yaratan mafya üyesi yakalandı

Venezuela'nın suç başkenti olarak bilinen Caracas'ın büyük bir bölümünü ele geçirmiş olan bir mafyanın üyesi olan 22 yaşındaki Carla Díaz Torrealba, yıllardır yapılan planların içinde bulunuyor. Gangster olduğu iddia edilen Carla Díaz Torrealba, polisle girdiği çatışmanın ardından yakalandığı duyuruldu.

Başkanlık sarayından iki km öte yaşanan çatışmalar günlerce sürdü. Güvenlik güçleri günlerce süren bu çatışmada Carlos Luis, El Koki adıyla bilinen kişiyi yakalamak istiyordu ancak kaçmayı başardı. Öte yandan "La Pelúa" ve "La Greñuda" olarak bilinen Torrealba yakalandığı doğrulandı.

Carla Díaz Torrealba, Instagram hesabı üzerinden göz alıcı fotoğraflar paylaşıyor. Bazı fotoğraflarında günlük yaşantısını paylaşırken bazılarında uzun namlulu silahlarla pozlar veriyor. Polis, onun silahlı mafyasında "koruyucu" veya gözcülük yapan El Koki'nin önemli bir suç ortağı olduğunu düşünüyor.

Yerel basın, onun ayrıca rakip gangsterleri baştan çıkarmak ve ardından kaçırmak tuzak operasyonlarında yem olarak görev aldığını iddia ediyor. Carla Díaz Torrealba daha önce 2019'da hırsızlıktan gözaltına alınmıştı.

43 yaşındaki El Koki, yetkili birimlerin sunduğu 500 bin dolarlık ödüle rağmen en az on yıl boyunca yakalanmaktan kurtulmayı başarmıştı. Venezuela diktatörü Nicolas Maduro, 2017 yılında çete liderleriyle Caracas'taki belirli mahallelerde özgürce hüküm sürmelerine izin veren bir anlaşma imzaladıktan sonra gücünü arttırdı.

Caracas, dünyadaki en yüksek cinayet oranlarından birine sahip bölgelerden biri. Başkentte şiddet o kadar yüksek oranda ki aileler korunmak ve zarar görmemek amacıyla farklı çetelerin yanında yer almayı seçiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.