Hava Durumu

Inzaghi, Vedat Muriqi'yi hiç düşünmüyor

Lazio'da umduğunu bulamayan Vedat Muriqi, takımın bir diğer santrforu Caicedo'nun sakatlığı nedeniyle kadroda olmayışına karşın oynatılmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2021 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2021 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Inzaghi, Vedat Muriqi'yi hiç düşünmüyor

Fenerbahçe'den rekor bonservis ücretiyle İtalya'nın Lazio takımına transfer olan Vedat Muriqi, Çizme'de umduğunu bulamadı. 18.5 milyon euro bedelle gittiği ekipte istikrarsız bir görüntü çizen ve gol yollarında oldukça etkisiz kalan Kosovalı forvet bu hafta da büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Yedekte başladı, yedekte bitirdi

Takımının geçtiğimiz hafta Milan'ı 3-0 yendiği maça yedek kulübesinde başlayan Muriqi, ancak 88. dakikada oyun sona ermek üzereyken sahaya sürüldü. Bu hafta ise Lazio yine evinde Genoa ile karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadeleyi başkent ekibi 4-3 kazanırken eski Fenerbahçeli futbolcu maçı yedek kulübesinde tamamladı.

Bu maçta oynatılması bekleniyordu

Oysa ki bu maç öncesinde Çizme'de yapılan yorumlarda, Vedat Muriqi'nin Genoa karşısında sahada olması bekleniyordu. Çünkü takımın bir diğer santrforu Caicedo sakatlanmış ve 18 kişilik kadroya alınmamıştı. Geçtiğimiz haftaki Milan maçının ardından Ekvadorlu golcü bu maçta da yoktu ama bu durum, teknik direktör Inzaghi'nin Vedat'a forma vermesi için yine yeterli olmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.