Hava Durumu

İş dünyası temsilcileri, KÇÖ desteğinin uzatılmasından memnun!

Ege'de iş dünyası temsilcileri, kısa çalışma ödeneğinin uzatılmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2021 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2021 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İş dünyası temsilcileri, KÇÖ desteğinin uzatılmasından memnun!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, salgın şartları altında geçen bir yıllık süreç içinde sektörlerin ayakta kalması ve çalışan kesimin hayatını idamesine en önemli katkıyı sağlayan desteklerden birinin kısa çalışma ödeneği olduğunu ifade etti.

Kısa çalışma ödeneğiyle hem işveren hem de çalışanların işine sahip çıkma olanağı bulduğunun altını çizen Özgener, şunları kaydetti:

"Kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla kısıtlama tedbirlerinin hafiflemesine sevinirken bir yandan ne yazık ki vaka sayıları tırmanışa geçti. Pandemi şartlarının aynı şekilde devam ettiği bir durumu deneyimlemeye başladık. Bu nedenle kontrollü normalleşme sürecinde sonlandırılan kısa çalışma ödeneğinin sürdürülmesini talep etmiştik. Bu çerçevede, kısa çalışma ödeneğinin tüm sektörler için haziran sonuna kadar uzatılmasından dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ederiz. Bu haklı talebimizi olumlu değerlendirmesiyle iş dünyası yeniden moral buldu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.