Hava Durumu

İşi şansa bırakma

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Vojvodina ile karşı karşıya geliyor. Yeşil Beyazlılar saat 21.00’de başlayacak ve Karadjodje Stadı’nda oynanacak maçtan iyi bir sonuç almak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşi şansa bırakma

Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Sırbistan’ın Vojvodina takımıyla karşılaşacak olan Bursaspor, sezonu açıyor. Karadjodje Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Bursaspor TV’den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi İskoçya Futbol Federasyonu’ndan Steven McLean yönetecek. McLean'ın yardımcılarını Derek Rose ve Alastair Mather yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Paul Robertson olacak.

KARAMAN’IN İLK AVRUPA MAÇI

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kariyerindeki ilk Avrupa Kupası deneyimini yaşayacak. Ayrıca Yeşil Beyazlılar’ın bu sezon renklerine kattığı Sebastien Frey, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şamil Çinaz ve Yasin Pehlivan da ilk resmi maçına çıkacak. Bursaspor'da Vojvodina maçı öncesi cezalı Basser ve Musa ile sakatlığı devam eden Ozan İpek dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

29. Avrupa sınavı

Bursaspor, Vojvodina maçıyla birlikte Avrupa'da 29. maçına çıkacak. Yeşil Beyazlı ekip bu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 13 mağlubiyet alırken, 5 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Maç BS TV’de

Bursaspor’un Vojvodina ile oynayacağı karşılaşmayı Bursaspor TV yayınlayacak. Kulübün resmi internet sitesi maçın 21.00’den itibaren naklen yayınlanacağını duyurdu.

Avrupa yürüyüşü AS TV’de

Bursaspor'un Vojvodina ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçının tüm ayrıntıları karşılaşma öncesi ve sonrasında yapılacak canlı yayınlarla AS TV'de olacak. Bursa'daki yayında Erdinç Sülün, Levent Batur ile Sırbistan'daki yayında ise Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy Timsah'ın Vojvodina maçına ilişkin tüm detayları saat 20.30 ve 22.50’de başlayacak programlarla izleyicilere aktaracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.