Hava Durumu

İsmail Yüksek alkışlarla geri döndü!

Geçmişte Bursaspor altyapısında oynayan İsmail Yüksek yetiştiği takımın kapısını bu kez kiralık araladı. Samsunspor maçına ilk 11'de başlayan ve güzel futbolunu bir asistle süsleyen genç futbolcuyu taraftarlar bağırlarına bastı. Tribüne üçlü çektiren İsmail yaşadığı mutluluğu unutmayacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2021 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2021 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İsmail Yüksek alkışlarla geri döndü!

Bursaspor altyapısından yetişen, sonrasında gelişmesi adına Yeşil Bursa'ya gönderilen, ancak Yeşil Bursa'nın kapatılmasıyla önce Yıldırımspor, sonra da Gölcükspor'a transfer olan İsmail Yüksek 2020-21 sezonunun başında Fenerbahçe'nin kapısını araladı

DOĞDUĞU TOPRAKLARDA

Geçen sezonu Balıkesirspor ve Adana Demirspor'da kiralık geçiren İsmail Yüksek, bu sezon da Burak Kapacak'ın transferi sonrası 22 yıl önce doğduğu Bursa'ya ve altyapısında yetiştiği kulüp Bursaspor'a kiralık geri dönüş yaptı. İsmail Yüksek altyapısında terlettiği Bursaspor formasına bu kez A Takım'la kavuşurken adaptasyon sürecini de çabuk atlattı.

İLK 11'DE İLK KEZ BAŞLADI

Teknik direktör Fatih Tekke tarafından 4-1 kazanılan Samsunspor maçında ilk 11'de sahaya sürülen ve 90 dakikaya iyi futbolunun yanı sıra bir de asist sığdıran 22 yaşındaki krampona yıllarca önlerinde oynamayı hayal ettiği Yeşil Beyazlı taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Maçtan sonra tribünlere üçlü çektiren İsmail Yüksek yaşadığı mutluluğu paylaştı. İsmail Yüksek yaptığı duygu yüklü kısa açıklamada, "Var olduğum sürece benim için unutulmaz olacak bu anı yaşatan büyük Bursaspor'un büyük taraftarına teşekkür ederim. Hep beraber daha güçlü Bursaspor." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.