Hava Durumu

İşte 2019'da Instagram'da en çok kazanan isimler

Yıl sonuna gelirken, 2019'da Instagram'da en çok kazananlar belli oldu. Instagram'da yaptıkları paylaşımlarla kazançlarını artıran ünlüler arasında, sanatçılar ve futbolcular bulunuyor. İşte servet değerinde kazanç sağlayan ünlüler...

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2020 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2020 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte 2019'da Instagram'da en çok kazanan isimler

2019'da Instagram'da en çok kazananlar tanıdık isimler

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, ünlüler ve yüksek takipçiye sahip hesaplar için kazanç kapısı haline geldi. Öyle ki, tek paylaşımla birlikte yüz binlerce dolar kazanan ünlüler bulunuyor. Reklam paylaşımlarına bakıldığında ise en çok giyim ve kozmetik türünde olduğu görülüyor.

En çok kazanç sağlanan paylaşımlara bakıldığında, ilk olarak 120 milyon takipçiye sahip Kendall Jenner karşımıza çıkıyor. Calvin Klein ile anlaşma yapan @Kendall'ın reklamlardan kazancının 15 milyon dolar civarında olduğu söyleniyor. Toplamda 26 farklı reklam paylaşımında bulunan modelin, paylaşım başına yaklaşık 580.000 dolar anlaşma sağladığı tahmin ediliyor.

Dünyaca ünlü sanatçı Selena Gomez de en çok kazananlar arasında bulunuyor. 2019 yılı içinde kazandığı 8 milyon dolar ile dikkat çeken sanatçının Instagram'da 164 milyon takipçisi bulunuyor. Puma ve Coach ile yapılan anlaşmanın 660.000 dolar kazanç sağladığı söyleniyor.

Yüksek kazanç sağlayan isimlerden bir diğeri de Kylie Jenner oldu. 155 milyon takipçiye sahip ünlü model, Instagram'dan 2019 yılı içinde 3.8 milyon dolar kazanç sağladığı tahmin ediliyor. Yıl içinde sadece 3 kez reklam içeriği yayınlayan model, paylaşım başına 1 milyon dolar kazanarak dikkat çekti.

Futbol dünyasından da tanıdık isimlerin olduğu en çok kazananlar listesinde zirvede Cristiano Ronaldo bulunuyor. Sadece bu yıl içinde 47.8 milyon dolar kazancı cebine koyan futbolcu, 195 milyon takipçiye sahip.

Öte yandan emekli futbolcu David Beckham de en çok kazananlar arasında bulunuyor. Yakışıklılığıyla da markaların radarında olan futbolcu, 60 milyon takipçisiyle birlikte 10.7 milyon dolar kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.