Hava Durumu

İşte Erdoğan'a darbe girişimini haber veren enişte!

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam canlı yayına çıktığı El Cezire kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Erdoğan'a darbe girişimini haber veren enişte!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisini darbe girişiminden haberdar eden ismin eniştesi Ziya İlgen olduğunu El Cezire'ye verdiği röportajda açıkladı. Erdoğan'ın açıklamasının ardından 'enişte' Türkiye'de en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Peki Ziya İlgen kimdir? İşte merak edilen 'enişte' sorusunun cevabı;

El Cezire'ye röportaj veren Erdoğan, darbe girişimini nasıl öğrendiğine yönelik soru üzerine "4-5 günlük bir tatil için Marmaris'e gitmiştim. Haber bana ulaştı, bu darbe girişimiyle ilgili. Ama önce beni eniştem haberdar etti. İlk önce ciddiye almadım. Ama sonra istihbarat ve çeşitli kanallardan teyit edilince gerekli adımları attık" yanıtını vermişti.O zaman Enerji Bakanı ile beraberdim. Otelden ayrılmak için gerekli adımları attık. Sonra Dalaman’dan İstanbul’a geldik. İstanbul’da da zor bir durum vardı. F-16’ların şehir üstünde alçak uçtuğunu gördük. Binlerce insan sokaklardaydı. Hızlı bir değerlendirme yapıp ek adımlar attık ve kısa sürede her şeyi kontrol altına aldık. Otelden ayrılıp İstanbul’a geldik. On binlerce insanın sokaklarda olduğunu gördük" dedi.

Ziya İlgen, Erdoğan'ın kız kardeşinin eşi ve emekli öğretmen.

Ziya İlgen, Erdoğan'ın kız kardeşinin eşi ve emekli öğretmen. Ziya İlgen'in 84 yaşında Hacı Baba lakabıyla tanınan babası Mustafa İlgen 2013 yılında Balıkesir'in Erdek ilçesinde vefat etmiş, cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, eski milli futbolcu ve televizyon yorumcusu Rıdvan Dilmen de katılmıştı. 


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.