Hava Durumu

İşte Fenerbahçe'nin ilk başkan adayı

Çanakkale Boğazı yüzme yarışına katılan Fenerbahçeli eski yönetici ve işadamı Sadettin Saran, kulüp başkanlığına adaylık için yeşil ışık yaktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2013 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2013 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Fenerbahçe'nin ilk başkan adayı

Eceabat kumsalından denize girip Çanakkale'de Çimenlik Kalesi'nde karaya çıkan ve 3.5 millik parkuru yüzerek geçen işadamı Sadettin Saran, 26 Eylül tarihinde yapılacak Fenerbahçe Kongresi için başkan adaylığını açıkladı. Varış noktası Çimenlik Kalesi sahili olmasına rağmen akıntının etkisiyle sürüklenip geride kalan Saran, bu durumu esprili bir dille açıkladı. Denizin çok dalgalı olduğunu ve bu yüzden biraz sürüklendiğini belirten Saran, “Bu Fenerbahçe'yi düşüne düşüne biraz fazla yüzdük. Ama telafi ettik. Önemli olan yarışı bitirmekti. Özellikle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Çanakkale Boğazı'nı geçmek ayrıca bir keyif. Bugün aynı zamanda benim doğum günüm. Ailece geldik. Çok güzeldi” dedi.

"ADAYLIĞA NİYETİM VAR"

Basın mensuplarının Fenerbahçe Başkan adaylığı ile ilgili sorularını da yanıtlayan işadamı Sadettin Saran, “Bugün çok önemli bir gün. Adaylığım söz konusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü, en büyük camiası. Her yerde bir teveccüh var. Benim üzerime düşen vazife neyse yerine getiririm. Ben Fenerbahçe'nin emrindeyim. Bu aşırı bir sevgi, mantık dışı bir sevgi. Önümüzdeki günler gösterecek. 26'sında kongre var. İnşallah kısmet olursa adaylığa niyetim var” diye konuştu.

Kulüpten iki kez ihraç edildiğini de hatırlatan işadamı Sadettin Saran, “Ben iki defa ihraç edildim. Af falan beklemiyorum. Suçlu affedilir. Benim öyle bir derdim yok. Akıllı olan herkes bilir benim orada suçum olmadığını. Ama ihraçlar kalkarsa ve ondan önce davam tamamlanırsa onun dışında hiçbir engel yok” dedi.

Fenerbahçe'de yaşanan gelişmelere üzülüp üzülmediği sorulan Sadettin Saran, “Üzülmemek söz konusu olabilir mi? Ben 5 yaşından beri Fenerliyim. Üzüldük. Bunları daha fazla konuşmayalım. Çok daha iyi günler olacak Fenerbahçe için” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.