Hava Durumu

İşte Le Guen kanunları!

1 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi, deneyimli çalıştırıcı ekibiyle birlikte Bursa'ya gelecek ve kolları sıvayacak. Bu süreçte hem antrenman programı belirlenecek hem de transfer şekillenecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2017 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2017 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Le Guen kanunları!

Bursaspor yeni sezonun hazırlıklarına 1 Temmuz'da başlayacak. Teknik direktör Paul Le Guen çalışmalardan üç gün önce Özlüce'de olacak. Fransız teknik adam yardımcılarıyla beraber Bursa'ya gelecek. Bu süreçte teknik heyet Timsah Arena'dan Özlüce Tesisleri'ne kadar her yer hakkında bilgi sahip olmak için yetkililerden rapor alacak. Le Guen'in başkan Ali Ay'la yaptığı ilk toplantıda 'Genç oyuncuların detaylı analizini istiyorum. Gençler bizim geleceğimiz. Bir bakmışsınız ligde 16 yaşındaki bir oyuncuya şans vermişiz. İşte bu bizim elimizde' sözlerini sarf etmesi gözleri Vakıfköy'e çevirdi. Yeni altyapı koordinatörü Faruk Korkmaz'ın da Le Guen'e genç oyuncuların kapsamlı bir dosyasını vereceği öğrenildi.

TRANSFER KAMPTA BİTECEK

Paul Le Guen antrenman programını hazırlarken yardımcılarından Mustafa Er'den de A Takım oyuncuları hakkında hazırlamasını istediği rapora göre hareket edecek. İlk etap çalışmalarında Konfederasyon Kupası'na katılan Aziz Behich yer almayacak. Tecrübeli futbolcunun Avusturya kampında takımla birlikte olacağı bildirildi. Paul Le Guen Bursa'daki antrenmanlarda hem oyuncuları tanıyacak hem de transfer çalışmalarını yürütecek. Fransız teknik adamın yönetime vereceği transfer listesine göre hareket edilecek. Le Guen transfer listesini oluştururken Bursaspor scout ekibinin hazırladığı dosyayı da inceleyecek. Yönetim yeni takım kadrosunu en geç Avusturya kampına kadar oluşturmaya çalışacak.

Paul Le Guen yönetimle yaptığı ilk toplantıda transferde öncelik tanınması gereken mevkileri bildirdi. Buna göre Bursaspor sağbeke, stopere ve kanatlara ikişer oyuncu alacak. Orta sahaya 6 ve 8 numara takviyesi olacak. Forvet transferine ise kamptaki durum gözlemlendikten sonra karar verilecek.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.