Hava Durumu

İTSO'dan yeni düzenleme

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), ihracat yapan üyeleri için Dış Ticaret Servisi’nin mesai saatlerini uzattı. Yeni düzenleme ile İTSO Dış Ticaret Servisi cuma günleri, 18.30’a kadar, cumartesi günleri de 12.00 ile 15.00 saatleri arasında da hizmet verecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2013 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2013 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İTSO'dan yeni düzenleme

İTSO Başkanı Metin Anıl, ihracat yapan üyelerinden hafta sonlarında Dış Ticaret Servisi’nin mesaisinin uzatılması yönünde talep geldiğini söyledi. Anıl, "Dış Ticaret Servisi'mizin mesai saatlerini cuma günü 1,5 saat daha uzattık. Ayrıca cumartesi günü de servisimiz üyelerimize 3 saat hizmet verecek” diye konuştu.
Başkan Metin Anıl İTSO’nun hafta arasında mesaisi 08.00’de başlayıp 17.00’de bittiğini ve saat 12.00’de de bir saat mola verildiğini belirterek, “Yeni düzenleme ile Dış Ticaret Servisi cuma günleri saat 18.30’a kadar evrak tanzimine devam edecek. Yine cumartesi günleri de saat 12.00 ile 15.00 saatleri arasında bu servisimiz evrak tanzim edecek” diye konuştu.

“İHRACAT BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Türkiye’nin ihracatının artması için yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, İTSO olarak ihracatçı üyelerine bir dizi katkı yaptıklarını söyledi. Geçmiş dönemde İnegöl Gümrük Müdürlüğü’nün açılması için ek hizmet binalarını tahsis ettiklerini ve binanın tefrişine de katkı koyduklarını hatırlatan Başkan Anıl, “Uluslararası mobilya test laboratuvarının kurulmasına verdiğimiz destek de var. Bunun yanı sıra dış ticaret eğitimleri veriyor, DEİK ile iş birliği yapıyoruz. Yine yabancı heyet kabulleri ve ihracat maksatlı yurt dışı ticari heyet gezileri organize ediyoruz. Şimdi de Dış Ticaret Servisi'mizin mesai saatlerini uzatarak ihracatçımıza bir destek daha verdik. İTSO İnegöl tüccar ve sanayicisinin her aşamada yanında olmaya devam edecektir” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.