Hava Durumu

İznik'in gururu Boyalıca

Okul sporları kapsamında İznik'te düzenlenen 3. Küme minik ve küçük erkekler futbol kategorisinde zirveye çıkan Boyalıca İlkokulu ve Ortaokulu, il şampiyonası öncesi moral depoladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznik'in gururu Boyalıca

İznik Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okullararası 3. Küme futbol müsabakalarında mücadele eden Boyalıca İlkokulu ve Ortaokulu, hem miniklerde hem de küçüklerde şampiyonluğa ulaştı. Başarılı sporcuları Belediye Başkanı Osman Sargın da makamında ağırladı. Boyalıca'nın şampiyon öğrencileri Başkan Sargın'a kupalarını sunarken, İznik'i Bursa'da en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü verdiler.

Şampiyonluklarından dolayı öğrencileri gönülden kutladığını belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise, "Öncelikle elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. İnanıyorum ki sizler Bursa'daki futbol müsabakalarında ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceksiniz. Eğer inandıysanız her zaman başarırsınız. Önemli olan başarıya giden yolda ilerlemektir. Ayrıca sizleri yetiştiren tüm idareci ve öğretmenlerinize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Meclis üyeleri Raşit Alptekin, Öner Erim, Necmettin Çömez ve Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun ile birlikte her iki takımın oyuncularına top ve oyunlar hediye etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.