Hava Durumu

Japon tenisçi Osaka: Belki de Yunan yemekleri yemeye devam etmeliyim

Japon tenisçi Osaka, dün Avustralya Açık'ta erkeklerde favorilerden Nadal'ın Yunan tenisçi Çipsipas'a yenilmesini, bugün de kendisinin Serena Williams'ı yenerek finale yükselmesini, Japon yemeğinden vazgeçip Yunan mutfağına yönelmesine 'bağladı.'

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2021 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Japon tenisçi Osaka: Belki de Yunan yemekleri yemeye devam etmeliyim

Sezonun ilk Grand Slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta Serena Williams'ı 6-3 ve 6-4'lük setlerle yenerek adını finale yazdıran ilk isim olan Naomi Osaka, bu başarısının kendisine 'malum olup olmadığını' sorguluyor.

Maçın ardından konuşan 23 yaşındaki Japon tenisçi, "Çok tuhaf. Son 3 haftadır Japon yemekleri yiyordum. Dün ise Yunan yemeğinde karar kıldım. Sonra uyudum, uyandım. (Yunan tenisçi Stefanos) Çipsipas'ın (İspanyol tenisçi Rafael) Nadal'ı yendiğini öğrendim. Kendi kendime 'Bu bir işaret olmalı. Belki de Yunan yemekleri yemeye devam etmeliyim' diye düşündüm" dedi.

Kariyerinin 21. Grand Slam şampiyonluğu için mücadele eden Nadal dün Çipsipas'a yenilmişti.

​Osaka ikinci tur maçları öncesinde verdiği bir demeçte de rüyasında Fransız Caroline Garcia'ya yenildiğini gördüğünü anlatmış ve rüyalarının kendisine 'gelecekten haberler verdiğini' söylemişti. Ancak rüyası Osaka'yı yanılttı ve Japon tenisçi, Garcia'yı yalnızca 61 dakikada yendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.