Hava Durumu

Jose Mourinho'dan flaş karar!

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın görevine son verdiği Jose Mourinho, bu karar sonrası küplere binerken futbolcularla bir toplantı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2021 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2021 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jose Mourinho'dan flaş karar!

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, 3. kez sezonu tamamlayamadan görevine son verildi. Tottenham'ın yolları ayırma kararı aldığı Jose Mourinho için İngiliz basınından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Telegraph'ın haberine göre Jose Mourinho, görevinden ayrıldıktan sonra saatlerce kulüp binasında kaldı. Futbolcular ile bir toplantı yapan Portekizli teknik direktör, takımdaki son gününde birçok futbolcuyu takım arkadaşları önünde sert bir şekilde eleştirdi.

FUTBOLCULAR RAHATSIZ OLDU

Portekizli teknik direktörün sadece son gün değil, sezon içinde de birçok kez futbolcularını hem takım arkadaşları önünde hem de basına verdiği demeçlerde zor durumda bıraktığı ve futbolcuların da Mourinho'nun bu davranışları yüzünden mutsuz olduğu belirtiliyor. Jose Mourinho, Inter'de yakaladığı başarılı dönemin hatırlatılması üzerine şimdi neyin değiştiği sorusuna ise 'Futbolcular değişti' cevabı vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.