Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabus 45 dakika sürdü! Eve kimseyi yaklaştırmadılar

Antalya'da, bunalıma girdiği belirtilen Tekin D. kapısını kilitlediği evinde kendisine bıçakla zarar verdi. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Tekin D., 45 dakikada ikna edilerek, evden yaralı çıkarıldı. Hastaneye götürülen Tekin D.'nin ayrı yaşadığı eşi ve oğlu ise yaşananları endişeyle izledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2021 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2021 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kabus 45 dakika sürdü! Eve kimseyi yaklaştırmadılar

Olay, saat 15.30 sıralarında, Antalya Kepez ilçesine bağlı Kuzeyyaka Mahallesi 2495 Sokak'taki 4 katlı apartmanın zemin katındaki dairede meydana geldi. Bir süredir eşi ile 2 çocuğundan ayrı yaşadığı ve bunalıma girdiği belirtilen Tekin D. (50), kapısını kilitlediği evinde kendisine bıçakla zarar vermeye başladı.

Evden gelen gürültü üzerine ise komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi. İhbarın ardından adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplere kapıyı açmayan Tekin D., kendisine zarar vermeye devam etti. Bu sırada eşi ve oğlu da olayı haber alıp, eve geldi.

45 DAKİKADA İKNA EDİLDİ

Oğlu ile eşinin geldiğini duyan ve kendisini görmelerini istemeyen Tekin D., uzaklaştırılmalarının ardından çıkacağını söyledi. Polisin ikazı üzerine anne ile oğlu, olay yerinden uzaklaştırıldı. Tekin D. ise 45 dakikada ikna edilerek, evden çıkarıldı. Yaralı Tekin D., tedavisi için ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.