Hava Durumu

Kadir Topbaş'tan ezber bozan açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş, belediye başkanlığını bırakmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Benden istifam istenmeden ben istifamı verdim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2018 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2018 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadir Topbaş'tan ezber bozan açıklama

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz yıl görevdinden istifa eden AK Partili Kadir Topbaş ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Topbaş, "Şunu ilk defa söyleyeceğim, benden istifam istenmeden ben istifamı verdim." dedi.

AK Parti'den üç dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Topbaş, geçtiğimiz yıl istifa ederek koltuğunu Mevlüt Uysal'a bırakmıştı.Ziyaret sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifasına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"BAŞKA DETAYLAR VAR AMA GİRMEYECEĞİM"

"Şunu ilk defa söyleyeceğim, benden istifam istenmeden ben istifamı verdim. 22 Eylül'de konuşma yaptım, ben 5 Eylül'de 'İstediğiniz zaman istifamı işleme koyabilirsiniz' diye istifamı vermiştim, benden istifa istenmeden. Sayın Özhaseki'nin ziyaretinde verdim. Ben siyasi tecrübemden bunu hissettim. Başka detayları var ama girmeyeceğim. Bunu hissettim gidişatı öyle gördüm."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.