Hava Durumu

Kahramanlara özel paket hazırlandı

Turkcell, İzmir'deki arama kurtarma faaliyetlerine katılan Turkcell müşterileri için kendi tarifelerine ek olarak ücretsiz 10 bin dakika konuşma, 20 GB internet ve 5 bin SMS'i içeren "Kahraman Paket"i hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2020 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2020 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kahramanlara özel paket hazırlandı

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, depremin hemen ardından felaket bölgesindeki müşterilerine acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ücretsiz konuşma ve internet paketi tanımlayan Turkcell depremden en fazla etkilenen bölgelerde 6 adet mobil şarj istasyonu kurdu. Ayrıca depremzede çocuklara Turkcell'in reklam yüzü Emocan'ların peluş oyuncakları hediye edildi.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan şunları söyledi:

"Arama kurtarma çalışmalarında günlerdir canla başla çalışarak görev alan kahramanlara, depremden saatler sonra enkazdan çıkardıkları Elif'ler, Ayda'lar ve tüm canlarımız için ne kadar şükranlarımızı sunsak az. Onların hem birbirleriyle hem sevdikleriyle hızlı ve kesintisiz iletişim kurabilmeleri için 'Kahraman Paket'i hatlarına tanımladık. Turkcell olarak İzmirlilere destek olmak için de elimizdeki tüm imkanları seferber etmeye devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.