Hava Durumu

Kan donduran cinayet 5 yıl sonra aydınlatıldı

5 yıl önce kaybolan 40 yaşındaki kadının, sevgilisi tarafından öldürülerek gömüldüğü belirlendi. A.K. adlı zanlı kadının eşyalarını satarak düğün yapmış.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2013 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2013 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kan donduran cinayet 5 yıl sonra aydınlatıldı

Konya’da 5 yıl önce ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan 2 çocuk annesi Uğur Turgut’un (40) sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ve gömüldüğü belirlendi. Eşinden boşanan Turgut, 2009’da ortadan kayboldu.

Savcılık önce takipsizlik kararı verdi. Ancak kadının yakınları, 2012’de yeniden savcılığa başvurdu. Turgut’un öldürüldüğü ihtimali üzerine cinayet büro ekipleri devreye girdi. Turgut’un evini Mersin’den Konya’ya taşıyan şoföre ulaştı. Kadının yanında bir erkek olduğunu belirleyen ekipler, eşyaların götürüldüğü apartman görevlisi üzerinden bu şahsın Ali K. olduğunu belirledi.

15 GÜN SONRA NİŞANLANDI

2 yıl önce bir televizyon kanalında  Ali K’nın, “Sevgilimdi ayrıldık, bir daha görmedim” dediği, ev sahibine ise ‘öldü’ açıklaması çelişkiyi ortaya çıkardı. 3 aylık kira veren Ali K’nın ‘teyzem öldü’ diyerek evi boşalttığı ve 2 aylık kirayı geri aldığı saptandı.

Turgut’a ait 35 bin lira nafaka, 16 bin lira ev eşyası parası ve altınları da aldığı ileri sürülen Ali K. cinayetten 15 gün sonra nişanlandı, 3 ay sonra evlendi. Ali K. ve arkadaşlarıyla birlikte 9 kişi gözaltına alındı.

‘Kadını öldürdüm hadi gömelim’

Ali K. göm­dü­ğü ye­ri 1 yıl ön­ce zi­ya­re­t ettiğini söy­le­di. Kadının in­ti­har et­tiğini ve gö­le­tin ya­nı­na göm­dü­klerini ileri sürdü. Ar­ka­da­şı S.G. ise Ali K’­nın “Ka­dı­nı öl­dür­düm, ha­di gö­me­li­m” de­di­ği­ni iti­raf et­ti. Ali K. ve S.G. Sa­la­rı Gö­le­ti civarında yer gös­ter­di. Ka­zıda Tur­gu­t’­a ait ol­du­ğu­ tah­min edi­len ka­fa­ta­sı ve ke­mik­le­re ulaş­tı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.