Hava Durumu

Kan donduran olay! Sinsice sokulup bıçağı peş peşe sapladı

İstanbul Silivri'den Çorlu'ya gitmek için taksiye binmek isteyen şahıslar ile tam kapanma nedeniyle izin belgesi olmadığını söyleyen taksici arasında kavga çıktı. Olayda bıçaklanan taksici yaralanırken, yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kan donduran olay! Sinsice sokulup bıçağı peş peşe sapladı

Ülkemizde artan koronavirüs vaka ve vefat sayılarının ardından İçişleri Bakanlığı, 17 Mayıs'a kadar sürecek olan tam kapanma kararı almıştı. Kararın ardından verilen kurallara uyan vatandaşlar kadar, yasakları görmezden gelen şahıslar da mevcut.

"İZİN BELGEM YOK" DİYEN TAKSİCİYİ BIÇAKLADILAR

Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde, Silivri Selimpaşa'da taksicilik yapan Hüsnü Karadağ'ın yanına gelen iki kişi Çorlu'ya gitmek istediklerini söyledi. Taksici, kısıtlamada yola çıkmak için izin belgesi olmadığını belirtti. Bunun üzerine çılgına dönen şahıslar taksiciyi darp etmeye başladı. Şahıslardan biri darp edilince yere düşen taksiciyi bıçakladı. 3 yerinden bıçaklanan taksici kanlar içerisinde yere yığılırken, şahıslar olay yerinden kaçtı.

SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Ambulansla hastaneye kaldırılan Karadağ'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Taksicinin bıçaklandığı o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.