Hava Durumu

Kapkaç anı kamerada

Çekmeköy'de yolda yürürken kapkaççılar tarafından çantası çalınan kadın, zanlıların peşinden koşarken yere düştü. Kapkaç anı ve kadının yere düşmesi güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2012 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2012 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kapkaç anı kamerada

Çekmeköy'de sabah saatlerinde alışverişten dönen 36 yaşındaki Nur Akyüz'ün çantası kendisini takip eden bir kapkaççı tarafından çalındı. Akyüz'ün yanına yaklaşan bir genç, elindeki çantayı kapıp kaçmaya başladı.

Akyüz ise bir anlık şaşkınlığın ardından çantasını çalan zanlının peşine düştü. Bir süre zanlıyı kovalayan kadın yere düştü. Yerden kalkan kadın, zanlının peşine koşmasına rağmen yakalayamadı. Kapkaççı ise kendisini bekleyen 3 arkadaşı ile birlikte hızla olay yerinden uzaklaştı. Kapkaç anı ve sonrasında yaşananlar yakınlardaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 4 şüpheliyi kovalamacanın ardından yakalamayı başardı. Gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.