Hava Durumu

Karacabey Belediyespor sil baştan

2016-2017 sezonunda 3. Lig 1. Grup’'ta mücadele edecek olan Karacabey Belediyespor’da Teknik Direktör Ümit Şengül, mevcut kadrodan sadece 6 isimle yola devam edeceklerini belirterek, “17-18 transfer yapacağız. Uyum sorunu yaşamak istemiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 04:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey Belediyespor sil baştan
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’e yükselen ancak Spor Toto 3. Lig’de Bursa Nilüferspor’un haklarını satın alarak yeni sezonda bu ligde mücadele etme hakkı kazanan Karacabey Belediyespor sil baştan yeni yapılanmaya gidiyor. Kura çekimi sonucu 1. Grup’ta yer alan Mavi Siyahlılar transfer çalışmalarına başlarken, Karacabey Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Ümit Şengül, yapılan çalışmalarla ilgili Bursa Hakimiyet’e açıklamalarda bulundu. Mevcut kadrodan sadece 6 isimle yola devam edeceklerini belirten Şengül, “17-18 tane transfer yapacağız. Sıkıntılı bir süreç olacak bizim adımıza. Uyum sorunu yaşamak istemiyoruz” dedi. 



ÖNCELİK ORTA SIRALAR

Zorlu bir gruba düştüklerini belirten Ümit Şengül, “Hedef kovalayan 7-8 takım olacak. Çorum Belediye, Kızılcabölük, Beylerbeyi gibi ciddi bütçe ayıran takımlar var. Onlarla mücadele edebilmek için iyi bir kadro yapmak zorundayız. Kulübümüz yeni bir yapılanmaya gidiyor. Yeni kurulacak takımın sıkıntıları olur. Uyum sağlama adına bu geçiş sürecini en az hasarla atlatmak istiyoruz. İlk yılımızda çok büyük hedefler koyacak değiliz. Önceliğimiz orta sıralar. Performansımıza göre üst sıraları zorlayabiliriz. Genç, dinamik, koşan, mücadele gücü yüksek bir takım yaratmak istiyoruz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Ozan Demir'in özel haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.