Hava Durumu

Kasapoğlu, spor gündemini değerlendi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor gündemini değerlendirdi. Kasapoğlu statlardaki zeminlerle ilgili "Maalesef bu yıl zeminlerle ilgili ortaya çıkan durum, yeni çalışmalar gerektiğini ortaya koydu. Federasyonumuzla konuştuk, federasyonumuz yeni bir modelle gerekli çalışmaları yapacak." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2021 23:06
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2021 23:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kasapoğlu, spor gündemini değerlendi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, beIN Sports'a spor gündemini değerlendirdi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

"Dünya olağanüstü bir süreçten geçiyor. Pandeminin, spor organizasyonlarından eğitim hayatına kadar her alanda ciddi etkileri var. Bakanlık olarak hem gençlerimiz hem de spor camiamız için bu sürecin fırsata dönüşmesi temel motivasyonumuz."

"Avrupa'nın en genç nüfusuna sahibiz. Gençlerimizle olan iletişimimiz ve onların imkanlara erişimini sağlama konusunda süreçleri spor, gençlik ve eğitim camiasıyla başarılı bir şekilde yönettiğimizi heyecanla ve sevinçle ifade edebilirim.

"Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin çok uzun vadeli vizyonunu açıkçası belirlemiş bir lider. Bu anlamda her alanda; eğitimi ile, sağlığıyla, altyapısıyla, sanayisiyle, ekonomisi ile... 19 yılın her alanında bir devrim var. Bu devrimin gençler ve spor camiası için olmadığını iddia etmek mümkün değil. Bilakis en güçlü yönlerimizden biri de, hem gençlik alanında yapılan devasa dönüşüm hem de spor alanındaki çalışmalar. Siz de ifade ettiniz, Cumhurbaşkanımızın spora olan ilgisi, sevgisi sözde değil. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan itibaren sayın Cumhurbaşkanımızın önderlik ettiği bir spor dönüşümü var. Sahalarıyla, salonlarıyla, semt yatırımlarıyla, havuzlarıyla devasa bir çalışma var."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.