Hava Durumu

Katliam gibi kazada işte böyle hayatlarını kaybetmişler

Kayseri' nin Pınarbaşı İlçesi'nin Olukkaya Mevkii'nde İstanbul'dan Muş'a giden bir yolcu otobüsü devrildi. Kazada 13’ü erkek, 7’si kadın, biri çocuk 21 kişi öldü. Feci kazada 7’i ağır 29 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2014 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2014 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katliam gibi kazada işte böyle hayatlarını kaybetmişler

Kazayla ilgili olarak  açıklamalarda bulunan Kayseri Valisi Orhan Düzgün olay yerine giderek incelemelerde bulunduğunu açıkladı. Konuyla ilgili olarak konuşan Düzgün, ilk belirlemelere göre otobüsün arka tarafındaki lastiklerin kar lastiği olduğunu ön taraftakilerin ise kar lastiği olmadığını söyledi.       

Kaza anıyla ilgili olarak da bilgiler veren Bakan, “Kaza saat 02:10 sıralarında gerçekleşmiş. Araç yolda kontrolünü kaybediyor. Yolda hafif bir eğim var. Şoförün dikkatsizliğinin de kazada etkisi olduğu belirtiliyor. Araç devrilince bazı yolcular camdan dışarı fırlıyor ve daha sonra otobüsün altında kalıyorlar” diye konuştu.   

Kazanın gerçekleştiği yolda kazadan 40 dakika önce tuzlama yapıldığını açıklayan Vali Düzgün, “Yolda sis de vardı. Yolcuların emniyet kemeri takmaması da yolcuların camdan çıkmasına neden olmuş olabilir. İlk belirlemelere göre şoförün de ihmali var” dedi.    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.