Hava Durumu

Katy Perry bebeğiyle plajda görüntülendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, nişanlısı Orlando Bloom ile birlikte Santa Barbara'da görüntülendi. Perry'nin annesinin eşlik ettiği ikili, küçük kızları Daisy Dove'u plaja götürdü.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2021 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2021 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Katy Perry bebeğiyle plajda görüntülendi

Dünyaca ünlü model Miranda Kerr ile üç yıllık evliliğini 2013'te sonlandıran Orlando Bloom, aradığı aşkı Katy Perry'de bulmuştu. Neredeyse beş yıldır birlikte olan ve 2019'da nişanlanan çift, ağustos ayında ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden Katy Perry ve Orlando Bloom çifti, önceki gün minik kızları Daisy ile birlikte plaj keyfi yaptı. Çifte, ünlü şarkıcı Perry'nin annesi de eşlik etti. Santa Barbara'daki plajdan ayrılırken Perry, kızı Daisy'yi kucağında taşırken Orlando Bloom da köpeklerini taşıma işini üstlendi. 36 yaşındaki Perry'nin annesi de eşyaları kucaklayarak taşıdı.

'KATY İLE CİNSEL HAYATIMIZ ZAYIFLADI'

Geçtiğimiz haftalarda Guardian gazetesine röportaj veren Orlando Bloom, kızları doğduktan sonra günlerinin nasıl geçtiğini anlatmıştı. İngiliz aktör, "6.30'da uyanıyorum. Kızımı kontrol edip 20 dakika meditasyon yapıyorum. Erken saatlerde elime telefon almıyorum. Evde pijamayla dolaşmak yasak. Hep özenliyim. Ama Daisy doğduktan sonra Katy ile cinsel hayatımız doğal olarak zayıfladı" demişti.

İLK TANIŞTIKLARI GECEYİ ANLATMIŞTI

Orlando Bloom, The Mirror gazetesine; Perry ile tanıştığı geceyi anlatmıştı. Katy Perry ile 2016 yılında Altın Küre Ödülleri gecesinde tanıştığını söyleyen aktör, "Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında... Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada "Oo! Sanırım bu Katy Perry!" diye aklımdan geçirdim" ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncu, Katy Perry'nin Denzel Washington ile aynı masada oturduğunu fark ettiğini söyleyerek, o masaya kutularla hamburger taşındığını gördüğünü belirtmiş, Washington'un yanına giderek, "Bir tane alabilir miyim?" diye sorduğunu ve o esnada Perry'e göz kırptığını anlatmıştı.

DÜĞÜNLERİNİ İPTAL ETTİLER

Yaklaşık olarak iki sene önce nişanlanan ünlü çift, milyonlarca insanın yaşamını altüst eden koronavirüs salgını nedeniyle düğünlerini iptal etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.