Hava Durumu

Kaybolan Alzheimer hastası bu halde bulundu

Adana'da 20 Şubat Cuma günü sabah saatlerinde evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Paşa Polat'ın, 3 gündür kendisini arayan yeğeni Umut Polat tarafından Seyhan Nehri kıyısında cesedi bulundu. Yaşlı adam için yakınları Whatsapp gurubu kurmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaybolan Alzheimer hastası bu halde bulundu

Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastası 8 çocuk babası Paşa Polat, 26 Şubat Cuma günü sabah saatlerinde evinden çıktı, bir daha da geri dönmedi. Aramaya çıkan yakınları, aynı gün ilçeye bağlı Asri Mezarlığı civarında görüldüğünü öğrenilen Polat için polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri arama çalışmalarını sürdürürken yakınları ise mahallelere kayıp ilanları astı.

En son Seyhan Mahallesi'nde görüldüğü ihbarı üzerine mahalleye giden Polat'ın kızı İnci Barut (42), çevredeki iş yerine ait güvenlik kamerasını izleyerek görüntülerdeki kişinin babası olduğunu tespit etti. Seyhan Mahallesi'nde arama yapan Polat'ın yeğenleri ve çocukları WhatsApp üzerinden 'Ağa Amca Arama' isminde grup kurdu.

Alzheimer hastası Paşa Polat'ın, 3 gündür kendisini arayan yeğeni Umut Polat tarafından Seyhan Nehri kıyısında cesedi bulundu. Bölgeye gelen Polat'ın oğlu Yaşar Polat, babasının cansız bedenini görünce gözyaşlarını tutamadı.

Amcasının cesedi bulan Umut Polat ise, "Günlerdir sevdiklerimizle birlikte her tarafı aramaya çalıştık. Umudumuzu hiç yitirmedik. Hep yaşadığını düşündük. Birkaç yerde kamera görüntülerini görünce daha da umutlanmıştık. Bugün nehir kenarında cansız bedeninin bulduk. Hepimiz çok üzgünüz'' dedi.

Polat'ın cenazesi, polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.