Hava Durumu

Kazanan yeşil takım oldu, gri takım hırs yaptı

Antalya Belek'te kamp çalışmalarını sürdüren Bursaspor'da dün sabahki antrenmanda yarı sahada çift kale maç yapıldı. Gri takımı yenen ve birbirlerine de birer kez üstünlük kuran 2 takım arasında mutlu sona ulaşan yeşil takım oldu. Öte yandan Yeşil takımın kazandığı antrenmanda gri takımda sinirler gerildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2021 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2021 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kazanan  yeşil takım oldu, gri takım hırs yaptı

Teknik direktör oyuncularını turuncu, yeşil ve gri olmak üzere 3 takıma ayırdı. Antrenmanın son bölümünde yapılan maçlara turuncu ve yeşil takım damgasını vurdu. Gri takımı yenen ve birbirlerine de birer kez üstünlük kuran 2 takım arasında mutlu sona ulaşan yeşil takım oldu. Kerem Kök, Batuhan Kör, Hasan Basri Ünal, Tuğbey Akgün, İsmail Can Çavuşluk, Burak Altıparmak, Berat Altındiş ve Furkan Emre Ünver'den oluşan takım idman sonrası galibiyet pozu verdi.

Hem turuncu takım hem de yeşil takım ile karşılaştığı 3 maçı da kaybeden gri takımda Emirhan Aydoğan, Cüneyt Köz ve Burak Kapacak çok hırs yaptı. Zaman zaman birbirlerine söylenen oyuncularla son maç öncesi teknik direktör Mustafa Er ayrı olarak görüşme yaptı. Biraz sakinleşen gri takım günün son maçında turuncu takımı yenerek hem rakibinin şampiyon olmasını engelledi hem de son maçı kazanarak günün ilk çalışmasını moralli bitirdi. Gri takım ayrıca üst üste maç kaybedince Mustafa Er tarafından şınav ile cezalandırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.