Hava Durumu

'Kedicik' sözüne zorlama hapis istedi!

İş insanı Ümit Aslan, çocuğunun annesi Ceren Hindistan'ın "Daha bir şey açıklamadım aslan parçası, açıklarsam sokağa çıkamazsın. Aslan değil, kedicik" sözleri üzerine zorlama hapis için mahkemeye başvurdu.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2021 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2021 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Kedicik' sözüne zorlama hapis istedi!

Ümit Aslan, bir süre birlikte yaşadığı oyuncu ve manken Ceren Hindistan'ın sosyal medyadan kendisini hedef göstererek reklam malzemesi yaptığını, tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu öne sürerek bir ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı. Hindistan'ın tedbir kararını ihlal ederek "Daha bir şey açıklamadım aslan parçası, açıklarsam sokağa çıkamazsın. Aslan değil, kedicik" dediğini belirten Aslan, bu sefer zorlama hapsine çarptırılması için mahkemeye başvurdu.

Mahkemeye verilen dilekçede, "Ümit Aslan hakkında, 'Elimde tarihiyle dayak yediğim fotoğraflardan tutun da, sığındığım otel sahiplerinin şahitlik beyanlarına kadar her şey var. Yolu açık olsun aslan parçasının', 'Yavrum sen bu kadar mı korktun benden aslan parçası? Daha bir şey açıklamadım. Asıl açıklamaya başlarsam sokağa adım atamazsın. Aslan olmuş kedicik' şeklinde açıklama yaparak tehdit ve hakaretlerini sürdürmüştür. Bir aylık tedbir kararını ihlal eden Ceren Hindistan'ın tazyik hapsine (zorlama hapsi) çarptırılmasını istiyoruz" ifadeleri yer aldı. Mahkeme, tedbir kararının henüz Hindistan'a tebliğ edilmediğini belirterek talebi reddetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.