Hava Durumu

Kenan Karaman bugün geliyor

Beşiktaş'ın önceki gün her konuda anlaşma sağladığı Kenan Karaman bugün İstanbul'a gelecek. Öte yandan Mehmet Topal'a ödenecek garanti ücretin 3 milyon lira olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2021 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2021 09:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kenan Karaman bugün geliyor

Beşiktaş'ın önceki gün her konuda anlaşma sağladığı Kenan Karaman bugün İstanbul'a gelecek. Milli futbolcu ilk olarak detaylı sağlık kontrolünden geçecek. Bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Kenan Karaman daha sonra kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak. EURO 2020'de A Milli Takım forması giyen ve turnuvanın ardından tatile çıkan 27 yaşındaki futbolcunun sözleşme imzaladıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.

Mehmet Topal resmen Kartal

Şampiyonlar Ligi'nde yer alacağı yeni sezona geniş bir orta saha rotasyonuyla girmek isteyen Beşiktaş, Salih Uçan ve Kenan Karaman'ın ardından Mehmet Topal'ı da renklerine bağladı. Medipol Başakşehir'le geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran ve boşta olan 35 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusuyla her konuda anlaşma sağladı. Transferin resmen açıklanan ve sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet Topal'ın 1 yılı kulüp taraflı opsiyonlu olmak üzere 2 senelik resmi sözleşmeye imza attığı aktarıldı. Süper Lig'de daha önce Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir formalarıyla şampiyonluk yaşayan Mehmet Topal geçen sezon 32 resmi maçta 3 gol, 2 asiste imza atmıştı.

3 milyon lira kazanacak

Mehmet Topal'a ödenecek garanti ücretin 3 milyon lira olduğu öğrenildi. İmzalanan sözleşmede ayrıca maç başı ücretler ve başarı bonusları da bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.