Hava Durumu

Kenan Karaman'dan Kaan Ayhan açıklaması!

Beşiktaş'ın yeni transferi Kenan Karaman açıklamalarda bulundu. Karaman, "Kaan Ayhan benim çok yakın arkadaşım. O da bir gün Türkiye'de oynamak ister diye düşünüyorum. Ama geleceği hakkında kendisi karar vermek ister." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2021 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2021 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kenan Karaman'dan Kaan Ayhan açıklaması!

Beşiktaş'ın yeni transferi Kenan Karaman açıklamalarda bulundu.

Kendi ülkemde olmak çok güzel bir şey. Futbol hayatımı hep Almanya'da sürdürdüm. Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyordum. Beşiktaş'ın ilgisi EURO 2020'den de önceydi, beni ısrarla transfer etmek istediler. Aklımda hep Beşiktaş vardı.

Kaan Ayhan benim çok yakın arkadaşım. O da bir gün Türkiye'de oynamak ister diye düşünüyorum. Ama geleceği hakkında kendisi karar vermek ister.

"Türkiye'den başka teklifler oldu, bütün takımlara teşekkürler, her futbolcu için gurur verici ama en erken Beşiktaş davrandı. Beşiktaş en başından beri güzel bir his verdi, burada olduğum için mutluyum."

"Sergen hocayı küçüklüğümden beri takip ediyorum. Hem futbolculuğunu hem hocalığını seviyorum. Bana çok şey katacağını düşünüyorum."

"Türk futbolunda yabancı sınırlaması kalksa daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama bu konuda benim yapabileceğim bir şey yok."

"Benim için Şampiyonlar Ligi de çok önemli, Beşiktaş'a gelme sebeplerimden biri. Şampiyonlar Ligi bambaşka olacak, kendimi iyi hazırlayacağım."

"Forvette kendimi daha iyi hissediyorum. Burak Yılmaz abi ile Beşiktaş hakkında çok konuştum. Bana Beşiktaş'ı anlattı. Çok iyi olacağını söyledi. Burak Yılmaz ve Cenk Tosun'un izinde devam etmek istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.