Hava Durumu

Kerry Katona: Nihayet kendime yeni bir ev aldım

Tam 13 yıl önce iflas eden televizyon yıldızı Kerry Katona, zor günleri geride bıraktığını ve yeni bir ev satın aldığını açıkladı. 40 yaşındaki Katona, mutluluğunu, sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2021 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2021 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kerry Katona: Nihayet kendime yeni bir ev aldım

"Atomic Kitten" adlı müzik grubuyla ünlenen, sonra da televizyon dünyasının en çok ilgi çeken ünlülerinden biri haline gelen Kerry Katona, 13 yıl önce iflas edip, evi dahil her şeyini kaybetmişti. Bir ara psikolojik olarak da çöküş yaşayan Katona, artık maddi ve manevi olarak kötü günleri geride bıraktı.

Katona, nişanlısı Ryan Mahoney ile birlikte yaşamak için 2 milyon sterlin vererek, gösterişli bir ev satın aldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"SONUNDA KENDİME YENİ BİR EV ALDIM"

Güzel haberi takipçileriyle paylaşan Katona, "Günaydın güzel insanlar... 13 yıl önce her şeyimi kaybettikten sonra nihayet kendime yeni bir ev aldım" ifadelerini kullandı.

40 yaşındaki Katona, sözlerine, "Bunu paylaşmak istedim çünkü yıllar içinde birçok kez intihar etmeyi düşündüm ama asla vazgeçmedim" şeklinde devam etti.

Ünlü isim, ardından insanın kendisine inanmayı bırakmaması gerektiğini dile getirdi. Kerry Katona'nın bu yeni evinin altı tane yatak odası, bir giyinme odası ve özel bir sinema odası gibi bölümlerinin bulunduğu öğrenildi.

ÜÇ EVLİLİKTEN BEŞ ÇOCUK

Brian McFadden ile evlendikten sonra ise TV dünyasına yöneldi ve birçok eğlence programında görev aldı. Katona bu zamana kadar üç kez evlendi. McFadden'den boşandıktan sonra Mark Croft ve George Kay ile hayatını birleştirdi. Bütün bu evlilikleri kısa ömürlü oldu.

Kerry Katona'nın beş tane çocuğu bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.