Hava Durumu

Kılıçdaroğlu sordu: Vatandaşlar bizden ne bekliyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekilleriyle yedi ayrı grup halinde bir araya geldi. Kılıçdaroğlu milletvekillerine pandemi sürecini nasıl geçirdiklerini ve bölgelerindeki vatandaşların CHP'den ne beklediğini sordu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2020 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2020 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kılıçdaroğlu sordu: Vatandaşlar bizden ne bekliyor?

Koronavirüs salgınından çıkış sürecine girilmesiyle parti içi toplantılarına hız veren Kılıçdaroğlu, milletvekilleriyle gruplar halinde görüşmelerini tamamladı. Kılıçdaroğlu, iki gün süren vekil toplantısı mesaisinde, milletvekillerini yedi grup halinde kabul etti. Vekiller gruplara ayrılırken aynı bölgede olmalarına özen gösterildi. Genel başkan yardımcıları ve grup başkanvekilleri ise toplantılara katılmadı.

Tek tek not aldı

Edinilen bilgilere göre, Kılıçdaroğlu, görüşmelerinde milletvekillerine bölgeleriyle ilgili birçok soru yöneltti. Kılıçdaroğlu'nun vekillere, "Salgın süresinde hangi çalışmaları yaptınız?", "Bölgenizde öne çıkan sorunlar neler?", "Parti örgütü ve belediye çalışmalarından şikâyetiniz var mı?" ve "Vatandaş CHP'den ne bekliyor?" şeklinde sorular yönelttiği öğrenildi.

Milletvekillerinin bölgelerindeki tespit ve önerilerini aktardığı Kılıçdaroğlu'nun, anlatılanları tek tek not aldığı belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun kurultay tartışmaları ya da TBMM organlarına yapılacak seçimlerle ilgili konulara girmediği, milletvekillerinin de CHP liderinin tavrı üzerine, bu konulara girmekten kaçındığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.