Hava Durumu

Kim Kardashian hukuk sınavını geçemedi

Çocuklarının babası ve yedi yıllık eşi rapçi Kanye West'ten boşanacağı konuşulan ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian, avukat olma yolunda girdiği hukuk sınavını geçemediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kim Kardashian hukuk sınavını geçemedi

Kim Kardashian, 2019 yılında avukat olma hedefi olduğunu açıklamış ancak bunun için hukuk fakültesine gitmeyeceğini söylemişti. 'Keeping Up With The Kardashians' programının fragmanında, Kim Kardashia hukuk sınavının ilk aşamasını geçemediğini açıkladı.

474 PUAN ALDI
Kardashian'ın baro sınavının bir alternatifi olan sınavda geçmek için 560 alması gerektiği ancak 474 puan aldığı öğrenildi.

Kaliforniya eyaletinde baro sınavına girebilmek için hukuk fakültesi mezun olma şansı aranmıyor. Bunun yerine, baro sınavından önce birkaç avukatın yanında dört yıllık bir staj süresi geçirilmesi bekleniyor.

BABASININ İZİNEN GİTMEK İSTEDİ
Kim Kardashian'ın babası Robert Kardashian da çok ünlü bir avukattı. 1994'de eşini öldürmekle suçlanan O.J. Simpson'ın avukatlığını üstlenen Robert Kardashian, davanın sonunda Simpson'ın beraat etmesini de sağlamıştı.

SÜRPRİZ AŞK İDDİASI
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'ın boşanma aşamasında olduğu ve dört çocuğunun babası rapçi eşi Kanye West hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı.



West'in, Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan ünlü model Irina Shayk ile birliktelik yaşadığı konuşulmuştu.

Söz konusu söylenti, 'DeuxMoi' adlı Instagram hesabından yapılan paylaşımlarla ortaya çıkmıştı. İsimsiz bir kullanıcının, "Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper'ın bebeğinin annesiyle çıkıyor" mesajı, dedikoduları alevlendirmişti.

11 YILDIR TANIŞIYORLAR
Irina Shayk, 2010 yılında West'in "Power" müzik videosunda yer almış ve bu video ünlü modelin şöhret basamaklarını hızlı çıkmasında etkili olmuştu. West ile Shayk, 2012 Paris Moda Haftası'nda da birlikte eğlenirken görülmüştü.

BOŞANMA DAVASI DEVAM EDİYOR
West'in, Kim Kardashian ile boşanma davası sürüyor. Kim Kardashian ve Kanye West, bu süreçte uyumlu olmayı sürdürüyor. Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikili, ayrıca çocuklarının ortak velayeti konusunda da hemfikir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.