Hava Durumu

Kırmızı Oda dizisindeki Kumru kimdir?

Kırmızı Oda oyuncuları arasında yer alan Aslıhan Gürbüz, Kumru karakterine hayat veriyor. Hikayesi ile dikkat çeken Kumru karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz'ün kaç yaşında olduğu ve oynadığı diziler yoğun ilgi görüyor. İşte 16 Şubat 1983 doğumlu Gürbüz hakkında bilgiler

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kırmızı Oda dizisindeki Kumru kimdir?

Kırmızı Oda dizisindeki Kumru karakteri merak edilen isimler arasında. Dizide Kumru'ya Aslıhan Gürbüz hayat veriyor. Ünlü isim daha önce Yahşi Cazibe, Zeytin Tepesi, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde rol aldı.

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale'de doğmuştur. Babası Eskişehir Seyitgazi'lidir. 5 yaşında babasının işi nedeniyle, İstanbul'dan, Bursa İnegöl'e taşınmışlardır.

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son sınıfta okurken bir trafik kazası geçirdi, beş ay yatalak yaşadı.

Senaryosu Meral Okay tarafından yazılan Kanal D ekranlarında 2009 yılında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, yönetmenliğini Ulaş İnaç'ın yaptığı ve "Bir Bulut Olsam" dizisinde, başrollerinde Engin Akyürek, Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, ve Meral Okay ile birlikte Aslıhan Gürbüz de rol aldı.

2010 yılından 2012 yılına kadar atv'de yayınlanan Türk sit-com "Yahşi Cazibe" dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe'yi canlandırdı.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren "Zeytin Tepesi" dizisinde yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan"ı canlandıran Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol karakterlerinden Merve'ye hayat verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.