Hava Durumu

Kız öğrenci feci kazada hayatını kaybetti

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında 12 yaşındaki bir kız öğrenci hayatını kaybetti, arkadaşı ise ağır yaralandı. Olay sonrası ölen ve yaralanan çocukların arkadaşları çocuklara çarpan aracı taşlayarak, yolu bir süreliğine trafiğe kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2013 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2013 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kız öğrenci feci kazada hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde F.Ç'nin kullandığı 33 EY 053 plakalı otomobil, merkez ilçe Akdeniz'e bağlı Gündoğdu Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı'nda karşıdan karşıya geçmek isteyen ortaokul öğrencileri D.O. (12) ve H.G.'ye (12) çarptı. Kazada Ersoy Ortaokulu öğrencisi D.O. hayatını kaybederken, H.G. ağır yaralandı.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirilirken, 112 ekipleri de olay yerine çağrıldı. Yaralı H.G., ambulansla Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden D.O.'nun cenazesi ise Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü F.Ç., polis tarafından gözaltına alınarak Siteler Polis Merkezi'ne götürüldü.

D.O.'nun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken, ölen ve yaralanan kız öğrencilerin arkadaşları ise öğrencilere çarpan aracı taşladı. Kazanın meydana geldiği yolda daha önceleri de çok sayıda trafik kazasının yaşandığını belirten mahalle sakinleri ve öğrenciler, yolu bir süreliğine trafiğe kapattı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.