Hava Durumu

Kızının bikinili pozları kriz çıkarmıştı! Mahkemeden Deniz Akkaya kararı

İş insanı Efe Önbilgin'in 11 yaşındaki kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarının bir firmanın reklamında yer aldığı ve sosyal medyada paylaşıldığı iddiasıyla kızının annesi ünlü manken Deniz Akkaya'ya karşı açtığı velayetin düzenlenmesi davası karara bağlandı

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2021 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2021 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kızının bikinili pozları kriz çıkarmıştı! Mahkemeden Deniz Akkaya kararı

İş insanı Efe Önbilgin, Deniz Akkaya ile ilişkisinden doğan 11 yaşındaki kızının bikinili fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması ile ilgili dava açmıştı. Akkaya'nın çocuğun fotoğraflarını ticari ve reklam amaçlı kullandığını ileri süren Önbilgin, fotoğrafların sosyal medyadan kaldırılmasını mahkemeden istemişti.

İstanbul 13. Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada taraf avukatları yer aldı. Efe Önbilgin, 11 yaşındaki kızının bikinili fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının engellenmesi için Akkaya'ya açtığı davayı kaybetti. Mahkeme Efe Önbilgin'in kızının fotoğraflarının kaldırılması talebini reddetti.

Geçtiğimiz duruşmada Deniz Akkaya'nın aile dostu ve komşusu tanık olarak dinlenmiş, tanık ifadesinde "Ayşe'nin fotoğraflarini sosyal medyada gördüm. Ayşe ile hep konuşuyoruz ve fotoğrafların paylaşılmasıyla ilgili olumsuz bir şey söylemedi. Bu fotoğrafları annesi kendi sayfasında da paylaştı ama ticari amaçla paylaştığını düşünmüyorum. Ayşe'nin bu fotoğraflardan da para kazandığını düşünmüyorum. Ayşe bunlarin farkında olup kendini ifade edebilecek durumdadır. Annesiyle yaşarken her herhangi bi sıkıntısı yoktur. Deniz Hanım'ın bikini firmasıyla çalışıp çalışmadığını hiç duymadım. İş ile ilgili fazla konuşmayız" demiş ve ayrıca dilekçede, Efe Önbilgin'in daha önceden defalarca fiziki şiddet uyguladığı Akkaya'ya, şiddet aktivitesini psikolojik zeminde devam ettirdiği belirtilmişti.

"NAFAKA ÖDEMİYOR"

Davalı Deniz Akkaya da, "Davacı kötü niyetlidir. Çocuğu ne görmekte ne de nafakasını ödemektedir. Çocuğum babasıyla konuşmak istiyor, ancak kendisine ulaşamıyoruz. Nerede oturduğunu da bilmiyoruz. Çocuğumun ne eğitimi ne de sosyal etkinlikleri dahil hiçbir şeyle ilgilenmemektedir. Okuduğu okulu dahi görmemektedir. Bilirkişiler evimize gelerek bizimle görüşme yaptı. Davacının talepleri tamamen bahanedir. Ben çocuğuma zarar verecek hiçbir şey yapmadım" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.