Hava Durumu

Koronavirüs olan Nihat Hatipoğlu'nun son durumu nasıl? Doktoru paylaştı

Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalanmasının ardından sevenleri sağlık durumunun nasıl olduğunu araştırmaya başladı. Hatipoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili doktorundan açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2020 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2020 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Koronavirüs olan Nihat Hatipoğlu'nun son durumu nasıl? Doktoru paylaştı

Televizyonda yaptığı programlarla büyük beğeni toplayan Prof. Dr. Nihat Hatiipoğlu koronavirüse yakalanmıştı. Bir süredir tedavi altında olan Nihat Hatiipoğlu'nun son durumuyla ilgili bilgi geldi.

Günlerdir sağlık durumu hakkında açıklama yapmayan Nihat Hatipoğlu'nun doktoru açıklama yaptı. Doktor Ersin Günay, "Tedavisini yaptığımız Nihat Hatipoğlu hoca sağlığına kavuştu" notuyla instagram'da bir fotoğrafı paylaştı.

Uçankuş'un haberine göre Hatipoğlu daha önceki açıklamasında "Aslında çok dikkatli olmama rağmen koronaya yakalandım. Doktorların teşhisi böyle. Süreçle ilgili birkaç uyarıda bulunmak istiyorum en azından, belki size faydası olur. Dostlar. Lütfen işi ciddiye alın. Şakaya gelir yanı yok. Bende sıtma ve ateşle başladı. Sonra mafsal ağrıları bunu takip etti. Tabii bir de iştahsızlık. Bademciklerimdeki iltihaba yorduğum için danışarak antibiyotiğe başladım. Ama 8 gün geçmesine rağmen bir gram düzelme olmadı" diyerek hastalığını anlatmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.