Hava Durumu

Kötü gün dostu!

Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez koronavirüse yakalanan eski takım arkadaşını yalnız bırakmadı. Üzülmez, karantina şartlarından dolayı Rüştü Reçber'i ziyaret edemese de ailesinden durumu hakkında sık sık bilgi alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2020 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2020 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kötü gün dostu!

Kovid-19 testi pozitif çıkan eski milli eldivene bir destek de takım arkadaşından geldi.

YILLARCA BİRLİKTE OYNADILAR

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının pençesinden Türkiye'deki birçok spor adamını kurtulamadı. Bunlardan biri olan eski milli kaleci ve halen Türkiye Futbol Federasyonu'nda UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü olarak görev yapan Rüştü Reçber'in hastanede tedavisi sürüyor. A Milli Takım ve Beşiktaş'ta yıllarca Rüştü Reçber'le birlikte ter döken Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim üzülmez eski takım arkadaşını bu zor gününde unutmadı.

AİLESİNDEN BİLGİLERİ ALIYOR

Şu an ailesiyle birlikte Kocaeli'nde bulunan Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in Rüştü Reçber'i ziyaret etmek istediği ancak karantina şartlarından dolayı bunu gerçekleştiremediği bildirildi. Reçber'in ailesinden sağlık durumu hakkında bilgi alan İbrahim Üzülmez'in eski takım arkadaşına geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi. Rüştü Reçber ve İbrahim Üzülmez 4 sezon Beşiktaş'ta yıllarca da A Milli Takım'da birlikte top koşturmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.