Hava Durumu

Kraliçe'ye şok! Kaleyi kampçılar bastı

Kraliçe 2. Elizabeth'in ikameti olan Windsor Kalesi dün gece tuhaf bir olaya sahne oldu. Karavanıyla seyahat eden bir grup gezgin, dün gece kale dışına gelerek araçlarını park etti

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2021 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2021 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kraliçe'ye şok! Kaleyi kampçılar bastı

Birleşik Krallık'ta dün herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Yaklaşık 30 kadar karavan ve onlarca gezgin, Kraliçe 2. Elizabeth'in adresi olan Windsor Sarayı'nın bahçesine karavanlarını park ederek kamp kurdu. Yetkililer ve grup arasında yapılan görüşmeler sonucu, belediye yetkilileri, polisler ve Saray muhafızları girişimde bulunmak istedi. Ancak daha sonra grup dağıldı.

Gezgin kampçıları görenler, araçlarını nasıl park ettikleri konusunda oldukça şaşırdıklarını ifade etti. Yaklaşık 2 bin hektarlık alanda kraliyet mülkünün gün batımından gün doğumuna kadar halka açık olduğu bilinse de, dün yaşanan olayda kampçıların Kraliçe^'nin dairesini tam olarak gören alana kamp kurmaları güvenlik sorununu açığa çıkardı.

Beş gün önce malikaneye gelen gezginlerden daha önce de ayrılmaları istenmiş, ancak kampçıların buradan ayrılmadıkları, pijama giymiş çocukların oyun oynadıkları görülmüştü. Üstü çıplak bir erkek ise, "İstediğimiz zaman gideriz" diyerek tepki gösterdi.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA ÇİTLERİ AŞARAK GİRMEYE ÇALIŞTILAR

31 yaşındaki bir erkek ile 29 yaşındaki bir kadın, geçtiğimiz yıl Kraliçe'nin köpeklerini gezdirdiği ve ata bindiği Royal Lodge'daki bahçe çitlerinin üzerinden tırmanarak mülke girmiş, Kraliçe Elizabeth'in o sırada o evde bulunmadığı, ancak oğlu Prens Andrew'in orada olduğu bildirildi. Kraliçe'nin mülküne giren çift tutuklandı ve daha sonra kefaletle serbest bırakılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.