Hava Durumu

Kristen Stewart, Prenses Diana rolünü aldı!

Kristen Stewart'ın Prenses Diana'yı canlandıracağı Spencer filminin ilk görseli paylaşıldı. Senaryosunu Peaky Blinders ve Locke ile tanınan Steven Knight'ın kaleme aldığı Spencer, 1981 yılında Prens Charles ile evlenen Diana Frances Spencer'ın hayat hikayesini konu ediyor. Yıldız oyuncu Kristen Stewart'ın biyografik filmlerinden biri olacak gibi görünen Spencer'ın Prenses Diana'nın ölümünün 25. yılı olan 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2021 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2021 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kristen Stewart, Prenses Diana rolünü aldı!

1981'de Galler Prensi Charles'la dünya evine giren Diana Spencer'ın hayatı Diana'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen yankı uyandırmaya devam ediyor. Bir peri masalının kahramanından unutulmaz bir trajedinin kurbanına dönüşen Lady Diana Spencer'ın hayatının konu edildiği çok sayıda dizi, film ve belgesel çekildi. Son olarak Diana'nın ölümünün 25. yılı olan 2022'de gösterime girmesi planlanan 'Spencer' filminde Kristen Stewart rol aldı. Stewart'ın filmden ilk görüntüsü paylaşıldı.

Film, 1990'ların başında, Prens Charles ile olan evliliğin artık yürümediğine karar veren Diana'nın, Noel kutlaması için Norfolk'taki sarayda geçirdiği kritik hafta sonuna odaklanıyor. Filmin hikâyesinin tamamının üç güne yayılacağı belirtiliyor.Spencer'ın senaryosunu Peaky Blinders ve Locke ile tanınan Steven Knight'ın kaleme alıyor. Filmin kamera arkasında ise daha önce pek çok başarılı yapımında imzaları olan başarılı bir ekip var.

Son olarak Ema filmiyle beğenileri toplayan Pablo Larrain filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Portrait of a Lady on Fire'ın görüntü yönetmeni Claire Mathon; Little Women'ın kostüm tasarımcısı Jacqueline Durran; Murder On The Orient Express'in makyaj ve saç tasarımcısı Wakana Yoshihara ve Inception ile tanınan Guy Hendrix Dyas, Spencer'ın arka planındaki en önemli isimler arasında bulunuyor. Specer'ın oyuncu kadrosunda Timothy Spall, Sally Hawkins ve Sean Harris de yer alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.